vau
tvas
prislavi
loading...
loading...
Pomurski info portal gnes.si

Zaradi pešca na cesti je oviran promet na štajerski avtocesti, med počivališčem Tepanje in priključkom Slovenska Bistrica jug proti Mariboru.

Na pomurski avtocesti med priključkom Lenart in priključkom Sv. Trojica v smeri Murske Sobote je zaradi živali na cesti oviran promet.

Štajerska avtocesta bo zaprta do nedelje, 19. 5., predvidoma do 16. ure med Blagovico in Vranskim proti Mariboru. Promet je preusmerjen na vzporedno cesto. Zaprta sta tudi uvoza Trojane v obe smeri. Pričakujemo zastoje, za osebna vozila bo možen obvoz skozi Tuhinjsko dolino ali Zasavje.

Vipavska hitra cesta med Vipavo in razcepom Nanos proti Nanosu bo zaprta do ponedeljka, 20. 5., do 5. ure zjutraj. Obvoz je po regionalni cesti Vipava - Razdrto, za tranzitni promet preko Fernetičev.

Delovne zapore:
- Zaradi odstranjevanja cestninske postaje Videž na primorski avtocesti promet poteka po enem prometnem pasu. Zaprt je tudi priključek Kozina.
- Zaprta bo cesta Zagorje - Most čez Savo od sobote, od 7. ure do nedelje do 17. ure.
- Zaradi preplastitve vozišča bo zaprta cesta Jezerski Vrh - Preddvor med Zgornjim in Spodnjim Jezerskim, 21. in 22. 5. med 8. in 14. uro. Obvoz bo preko Ljubelja.
- Na gorenjski avtocesti v predoru Karavanke bodo zaradi miniranja na avstrijski strani do 20 minutne popolne zapore.
- Zaradi prireditve bo v soboto med 6. in 16. uro zaprta cesta na avstrijski strani mejnega prehoda Holmec.

Več o delovnih zaporah promet/novice.

Vir: www.promet.si

Read more