vau
tvas
prislavi
loading...
loading...
Pomurski info portal gnes.si

Štajerska avtocesta bo zaprta do nedelje, 19. 5., predvidoma do 16. ure med Blagovico in Vranskim proti Mariboru. Promet je preusmerjen na vzporedno cesto. Zaprta sta tudi uvoza Trojane v obe smeri. Na izvozu Blagovica je nastal zastoj, približno 3 km. Vozniki osebnih vozil lahko avtocesto zapustijo že na Lukovici. Zastoj je tudi na obvozni regionalni cesti. Za osebna vozila je možen obvoz tudi skozi Tuhinjsko dolino ali Zasavje.

Vipavska hitra cesta med Vipavo in razcepom Nanos proti Nanosu bo zaprta do ponedeljka, 20. 5., do 5. ure zjutraj. Obvoz je po regionalni cesti Vipava - Razdrto, za tranzitni promet preko Fernetičev.

Delovne zapore:
- V predoru Karavanke bodo zaradi miniranja na avstrijski strani do konca meseca občasno kratkotrajne popolne zapore v obe smeri.
- Zaradi odstranjevanja cestninske postaje Videž na primorski avtocesti promet poteka po enem prometnem pasu v obe smeri. Zaprt je tudi priključek Kozina.
- Zaprta bo cesta Zagorje - Most čez Savo do nedelje do 17. ure.
- Zaradi preplastitve vozišča bo zaprta cesta Jezerski Vrh - Preddvor med Zgornjim in Spodnjim Jezerskim, 21. in 22. 5. med 8. in 14. uro. Obvoz bo preko Ljubelja.
- Zaradi prireditve bo danes do 16. ure zaprta cesta na avstrijski strani mejnega prehoda Holmec.

Več o delovnih zaporah promet/novice.

Vir: www.promet.si

Read more