tvas
MMO_za_splet
VOTER_za_splet
loading...
loading...
Pomurski info portal gnes.si

Zastoj je na štajerski avtocesti od Šempetra proti Vranskem, v smeri Ljubljane. Občasno nastane zastoj tudi na primorski avtocesti pred Ravbrkomando proti Kopru.

Prometne nesreče:
- Zaprt prehitevalni pas na pomurski avtocesti med Lenartom in pokritim vkopom Močna proti Mariboru.
- Cesta Mangeš - Moste je v Mengšu zaprta.
- Promet je urejen izmenično enosmerno na cesti Šmarje pri Jelšah - Rogaška Slatina, v Mestinju, v križišču za Podčetrtek.

Zaradi del je na gorenjski avtocesti v predoru Šentvid zaprt vozni pas proti Kranju, zaprt pa je tudi izvoz Šentvid iz smeri Kosez na Celovško cesto.

Zaradi snemanja vozišča bo na primorski avtocesti od Senožeč do Razdrtega proti Ljubljani pomična zapora prehitevalnega pasu. Lahko nastanejo zastoji.

Zaradi okvare tovornega vozila je na primorski avtocesti zaprt počasni pas med Senožečami in Nanosom proti Ljubljani. Na dolenjski avtocesti je zaradi predmeta oviran promet med Drnovim in Čatežem proti Obrežju, na štajerski avtocesti pa pred priključkom Fram proti Ljubljani.

Cesta čez prelaz Korensko sedlo je zaprta na avstrijski strani zaradi posledic neurja.
Na cesti Podbrdo - Petrovo Brdo je zaradi plazu polovična zapora pri Podbrdu, promet je dovoljen samo za osebna vozila.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Starod in Obrežje.

Do sobote, 15. junija, bo promet skozi predor Karavanke v nočnem času potekal izmenično enosmerno. Do petka bo zapora med 20. in 5. uro, v noči na soboto pa med 23. in 5. uro. Predvidena čakalna doba za prehod predora je okoli 30 minut.

Dela:
- Predvidoma do 24. junija bo zaprta cesta Stari trg - Brezovica zaradi sanacije vozišča med Predgradom in Brezovico.
- Zaradi odstranjevanja cestninskih postaj je na dolenjski avtocesti zaprt priključek Drnovo v obe smeri, na primorski avtocesti priključek Senožeče v obe smeri ter na štajerski avtocesti uvoz Blagovica proti Mariboru.
- Zaprta je cesta Solkan - Gonjače - Dobrovo, v Kojskem, predvidoma do 24. junija.

Zaradi hitrostne dirke bo v soboto in nedeljo, 15. in 16. 6. vsak dan med 7. in 19. uro, zaprta cesta Novo mesto - Metlika, med Dolnjo Težko Vodo in Jugorjem pri Metliki.

Voznike tovornih vozil obveščamo, da velja sprememba prometne ureditve tovornega prometa nad 7,5 ton.

Vir: www.promet.si

Read more