Vulkanijo obiskal 100.000 obiskovalec info.tvasgmail.com Gmail Google Chrome

Doživljajski park Vulkanijo je obiskal 100.000-i obiskovalec. To je družina iz Žalca, ki smo jo včeraj popoldne sprejeli v Vulkaniji.

13. dm tek za ženske razgiban dan v družbi energičnih žensk info.tvasgmail.com Gmail Google Chrome

V soboto, 26. maja, bodo ljubljanski park Tivoli ponovno napolnile tekačice iz vse Slovenije, ki jimtek predstavlja zdrav način življenja in odlično priložnost za druženje.

Fwd Plesalci so si priplesali 2. mesto na Šolskem plesnem festivalu sandra.mohoricgmail.com Gmail Google Chrome

Gre za projekt, znan že vrsto let, ki navdušuje vse vključene udeležence, pedagoge in ostale ljubitelje plesa.

pomurski poletni festival

Društvo Štrk Slovenija razkriva osrednji program Pomurskega poletnega festivala, ki bo v Veliki Polani od 28. julija do 04. avgusta 2018, že 23. leto zapored, v 8. dneh združil privržence najrazličnejših glasbenih žanrov, športne in kulinarične navdušence, ljubitelje gledališča in nasploh vse tiste, ki znajo užiti življenje na polno ter tako omogočil nepozabna poletna doživetja vsem generacija.

fobija

V avstrijski prestolnici so lani odprli center za premagovanje fobij Phobius, kjer s pomočjo virtualne resničnosti zdravijo različne vrste fobij, kot so na primer strah pred zaprtimi prostori, pajki, nevihtami, letenjem, višino in nastopanjem. To je prvi tovrstni center v nemško govorečem prostoru.

joly

V naši družbi je danes, vsemu izobilju navkljub, žal vse preveč otrok, ki živijo pod pragom revščine in si marsičesa, kar je drugim, srečnejšim, otrokom samoumevno, ne morejo privoščiti.