folklora

Sobotni vrvež znanega nakupovalnega središča v bližini Gradca v Avstriji je dopolnila lokalna turistična ponudba čezmejnega območja Slovenija-Madžarska. Partnerji v projektu Mura Raba Tour so ob podpori turističnih ponudnikov, domače folklorne skupine in skozi nagradno igro, predstavili priložnosti za aktivni oddih v čezmejni regiji med rekama Muro in Rabo. 

mrt hung 1

Med 27. februarjem in 1. marcem je na razstavišču Hungexpo v Budimpešti potekal že 43. mednarodni turistični sejem Utazás Kiállítás, ki spada med največje in najpomembnejše tovrstne sejme na Madžarskem. Skupaj z lokalnimi turističnimi ponudniki smo se ga udeležili tudi partnerji projekta Mura Raba Tour.

ford

Ljubljana, 20. 2. 2020 – Danes je družba Summit motors Ljubljana podelila naziv 'Fordov trgovec leta' za leto 2019. Tega je znova osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh. Fordov trgovec leta je častni naziv, ki ga vsako leto prejme Fordov trgovec za doseganje najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih ciljev, ki obenem v največji možni meri pooseblja vrednote znamke Ford. 

spar goričanka

V občini Grad na Goričkem je podjetje Goričanka d.o.o. v sodelovanju s SPAR Slovenija odprla novo Sparovo franšizno trgovino SPAR partner, že četrto po vrsti. Otvoritev je bila v četrtek, 15. februarja 2018, ob 10. uri.

AVTORAJH 2018

Naziv Fordov trgovec leta 2017 je prejelo podjetje Avto Rajh iz Ljutomera in Murske Sobote. S tem so kupci in dolgoletne stranke potrdili dobro delo in izrekli zadovoljstvo s storitvami na prodajnem in servisnem področju.  

Uspesna

Ljubljana, 6. februar 2018 – Pred kratkim se je v nemškem v Kölnu na sejmu IMM, ki velja za enega največjih sejmov pohištvene industrije v Evropi, mednarodni poslovni javnosti predstavilo šest slovenskih podjetij. Ta svoj nastop ocenjujejo kot uspešen in menijo, da si z nastopom na tovrstnih sejmih utirajo nove poslovne poti, širijo prepoznavnost svojih blagovnih znamk in krepijo kredibilnost.