Fwd Marko Potrč in Jan Kovačič športno s Prekmurci sandra.mohoricgmail.com Gmail Google Chrome

Prekmurje se je od septembra poslovilo v pravem športnem duhu. Karavana vseslovenske družbeno odgovorne akcije 1, 2, 3, GREMO! se je tik pred začetkom oktobra ustavila v Murski Soboti. Motivator in voditelj Marko Potrč ter športni strokovnjak Jan Kovačič, sta zopet poskrbela za odlično vzdušje, pri rekreaciji pa se jima je pridružilo 18 sodelujočih. Za nekatere je bil dogodek odskočna deska v aktiven življenjski slog in za ostale prijetna popestritev običajnega treninga.

Začenjajo se počitnice na morju za 200 Biserov iz vse Slovenije. info.tvasgmail.com Gmail Google Chrome

Slovenska karitas 16. julija 2018 pričenja z letošnjimi strokovno vodenimi letovanji socialno ogroženih otrok v Portorožu. Preko poletja bodo letovali v petih tednih Počitnic Biserov, vkaterih je skupaj vključenih več kot 200 otrok in mladostnikov ter 98 animatorjev.

sporočilo za javnost info.tvasgmail.com Gmail Google Chrome

Polana, 20. junij - V četrtek, 21. junija 2018, se na Letališču Murska Sobota pričenja odprto slovensko državno prvenstvo v letenju s toplozračnimi baloni, ki bo potekalo vse do 25. junija2017.

Mesto Dunaj manj premožne družine pelje na počitnice info.tvasgmail.com Gmail Google Chrome

Družba z visoko kakovostjo življenja je mogoča le, če so v to vključeni vse meščanke in meščani, so prepričani na Dunaju. Zato bo mesto Dunaj tudi letos pomagalo družinam z nižjimi dohodki do lepih poletnih počitnic. Lani je tako na oddih popeljalo okoli 1.360 otrok in poleg tega še 700 družin.

SZJ. Podeljena priznanja v natečaju Prostovoljec leta 2017 info

Ljubljana, 4. junij 2018  - Danes, 4. junija 2018, je na Brdu potekala zaključna prireditev natečaja Prostovoljec leta, na kateri so bila podeljena priznanja in t.i. Naj nazivi izbranim prostovoljcem in prostovoljskim projektom.

mažoretke

V Brežicah se je minuli vikend odvilo 4. odprto državno mažoretno prvenstvo v sodelovanju Mažoretne zveze Slovenije in Športno kulturnega društva mažoretke Dobova, na katerem je tekmovalo preko 700 tekmovalk iz 16-tih društev.