DSCN7237a

Glasbenica Ema Sladič, ki prihaja iz Kopra in ustvarja pod imenom Emma, predstavlja novo skladbo `Kar tako nekje`.

Emma se je z glasbo začela uskvarjati v osnovni šoli, kjer je pela tudi v šolskem pevskem zboru in večkrat nastopila v koprskem gledališču.

Za svoj 18. rojstni dan je posnela svojo prvo skladbo ‘Vem da’, ki jo je ustvarila s priljubljenim producentom Cazzafuro, malo kasneje pa je posnela tudi svoj prvi videospot. Sodelovanje s Cazzafuro je nadaljevala in posnela skladbo ‘Svoje sanje’. Leta 2010 ob dopolnjenem 19. letu je nastopila tudi v televizijskem šovu Slovenija ima talent in se uvrstila v polfinalno oddajo. Ljudem se je usidrala v srce, zaradi življenjske zgodbe, saj je Emma vsak nastop v oddaji posvetila gluhonemim staršem, ki ne bosta mogla nikoli uživati ob poslušanju hčerkinega petja.

Letos se je Emma udeležila pevskega tekmovanja, kjer so k sodelovanju povabili vse obalne glasbenike. Na dogodku, ki je se odvil v Portorožu je Emma oder zapustila kot drugouvrščena.

Ob sodelovanju pri ustvarjanju nove pesmi z novim producentom, Alexom Volaskom, je Emma obiskova pevske vaje pri Manci Špik, pevki, ki je s skupino Kvatropirci na letošnjih Melodija morja in sonca osvojila nagrado občinstva s skladbo ‘Pesem’.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!
Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.